IenW-zeildag: zeilwedstrijd

Op vrijdag 6 september 2024 is het weer zover: de landelijke IenW-zeildag op de Loosdrechtse Plassen die door de personeelsvereniging ZIN wordt georganiseerd. Iedereen is welkom mee te doen, leden van de PV ZIN krijgen echter korting. Dit geldt ook voor leden van PV Triangel, PV IJsselstroom, PV N-H, PV de Bouwschakel en de VOR.
 
Om je een idee te geven: een 30 tot 40 zeilboten zullen die dag op het water zijn. Er wordt afgesloten met een BBQ op het terras aan het water van de zeilverhuur Ottenhome.
 
Voor de formele zeilwedstrijd over 2 manches zijn er twee smaken:
1. Je doet zelf met een paar collega’s mee buiten je directie-verband (max. 3 personen in een boot): aanmelden via de website van PV ZIN en stuur vervolgens een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de naam van de schipper en zeilmaatje(s) en de naam van jullie team.
 
2. Maar natuurlijk wil je als zeiler het liefst vanuit je dienstonderdeel/eigen directie mee doen, dan kan dit ook via de website van PV ZIN en stuur vervolgens een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de naam van de schipper en zeilmaatje(s)
 
Geef ook het volgende aan het coördinatiepunt van PV ZIN door:
- hoeveel zeilervaring je hebt en hoe wedstrijdfanatiek je bent
- met wie je zou willen varen, als je dat al weet;- of je lid bent van PV ZIN en/of een deelnemende PV bij RWS. Als je geen lid bent, maar wel in dienst bent bij IenW, betaal je een eigen bijdrage  van € 35,-.
Ben je als externe werkzaam bij IenW dan betaal je € 110,-
Aanmelden als lid van een andere PV bij RWS of als je geen lid bent kan via het inschrijfformulier. Deze kan je ook opvragen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
INSCHRIJVEN KAN TOT UITERLIJK 26 AUGUSTUS
 

Evenement-informatie

Startdatum 6 september 2024 08:00
Einddatum 6 september 2024 18:00
Max. deelnemers 120
Beschikbare plaatsen 90
Registratie sluitdatum 27 augustus 2024 09:00
Locatie Ottenhome, Zuwe 20 Kortenhoef

E

Personeelsvereniging Triangel

Personeelsvereniging ZIN

Image

Contactgegevens

pvzin@minienw.nl
Mary Kalkhoven
Telefoonnummer: 06-29119309
Rijnstraat 8
2515 XP te Den Haag
K.v.K: 74625659