Dagje Den Bosch

Een dagje Den Bosch garandeert Brabantse gezelligheid. Schrijf je snel in!
10:30 uur Welkom bij Van Puffelen Eetcafé & Meer, Molenstraat 4, waar je koffie*/thee geserveerd krijgt met de echte Bossche bol van Jan de Groot. 
 
 11:20 uur Aanwezig zijn aan de Molenstraat 15A voor een vaartochtje op de Binnendieze (traplift aanwezig).  
 11:40 uur Start van de Historische route, deze bootjes bieden plaats aan 14 personen. Varend door de smalle waterlopen kom je langs de mooiste plekjes van het stadscentrum. De schippergids vertelt je over de historie van de Binnendieze. Na 50 minuten kom je weer terug bij de opstapplaats. 
Je mag aan boord niet eten en drinken. Als het regent gaat de vaartocht gewoon door. Neem regenkleding mee, een paraplu is vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan. Als het hard regent deelt de schipper plastic poncho’s uit. Honden mogen niet mee aan boord. Hulphonden met certificaat wel. 
Mensen met een rolstoel, scootmobiel, rollator, of kinderwagen kunnen deze stallen bij het onderkomen van de schippers aan de Molenstraat.  
 
12:45 uur Welkom bij Brasserie Bolwerk, Sint Janssingel 25, waar je de Bossche lunch    geserveerd krijgt. Heb je speciale dieetwensen zet dat dan bij het opmerkingenveld bij jouw bestelling.
 
14:15 uur De gids haalt je op bij Brasserie Bolwerk en neemt je mee voor een stadswandeling door de Bossche binnenstad. Je zult verbaasd zijn wat de stad aan geheimen prijsgeeft. De gids wandelt door karakteristieke straatjes en pleinen en langs bekende monumenten. Deze wandeling duurt anderhalf uur. 
 
15:45 uur Einde van het programma. 

Tip om te parkeren bij een van de P&R in Den Bosch. Scheelt enorm. P+R Transferium Den Bosch - Goedkoop Parkeren (parkeren-denbosch.nl)
 
*Koffie, betreft geen cappuccino of latte macchiato.
*Consumpties, betreft geen buitenlandse bieren en geen verse jus d’orange
 
Eventueel meer gebruikte consumpties en andersoortige consumpties komen voor eigen rekening en dienen ter plaatse betaald te worden. 
 

Evenement-informatie

Startdatum 22 juni 2024 10:30
Einddatum 22 juni 2024 15:45
Max. deelnemers 14
Beschikbare plaatsen 4
Registratie sluitdatum 6 juni 2024 09:00
Locatie Molenstraat 4 Den Bosch
Image

Contactgegevens

pvzin@minienw.nl
Mary Kalkhoven
Telefoonnummer: 06-29119309
Rijnstraat 8
2515 XP te Den Haag
K.v.K: 74625659