Dagje Den Bosch

Dagje Den Bosch

22 juni 2024 10:30 -15:45
Molenstraat 4 Den Bosch
Een dagje Den Bosch garandeert Brabantse gezelligheid. Schrijf je snel in!
10:30 uur Welkom bij Van Puffelen Eetcafé & Meer, Molenstraat 4, waar je koffie*/thee geserveerd krijgt met de echte Bossche bol van Jan de Groot. 
 
 11:20 uur Aanwezig zijn aan de Molenstraat 15A voor een vaartochtje op de Binnendieze (traplift aanwezig).  
 11:40 uur Start van de Historische route, deze bootjes bieden plaats aan 14 personen. Varend door de smalle waterlopen kom je langs de mooiste plekjes van het stadscentrum. De schippergids vertelt je over de historie van de Binnendieze. Na 50 minuten kom je weer terug bij de opstapplaats. 
Je mag aan boord niet eten en drinken. Als het regent gaat de vaartocht gewoon door. Neem regenkleding mee, een paraplu is vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan. Als het hard regent deelt de schipper plastic poncho’s uit. Honden mogen niet mee aan boord. Hulphonden met certificaat wel. 
Mensen met een rolstoel, scootmobiel, rollator, of kinderwagen kunnen deze stallen bij het onderkomen van de schippers aan de Molenstraat.  
 
12:45 uur Welkom bij Brasserie Bolwerk, Sint Janssingel 25, waar je de Bossche lunch    geserveerd krijgt. Heb je speciale dieetwensen zet dat dan bij het opmerkingenveld bij jouw bestelling.
 
14:15 uur De gids haalt je op bij Brasserie Bolwerk en neemt je mee voor een stadswandeling door de Bossche binnenstad. Je zult verbaasd zijn wat de stad aan geheimen prijsgeeft. De gids wandelt door karakteristieke straatjes en pleinen en langs bekende monumenten. Deze wandeling duurt anderhalf uur. 
 
15:45 uur Einde van het programma. 

Tip om te parkeren bij een van de P&R in Den Bosch. Scheelt enorm. P+R Transferium Den Bosch - Goedkoop Parkeren (parkeren-denbosch.nl)
 
*Koffie, betreft geen cappuccino of latte macchiato.
*Consumpties, betreft geen buitenlandse bieren en geen verse jus d’orange
 
Eventueel meer gebruikte consumpties en andersoortige consumpties komen voor eigen rekening en dienen ter plaatse betaald te worden. 
 
Ledendag PV ZIN Duinrell

Ledendag PV ZIN Duinrell

24 augustus 2024 09:00
Duinrell 1 Wassenaar

Onze jaarlijkse ledendag komt er weer aan! 

Zaterdag 24 augustus gaan we naar attractiepark Duinrell.

Waarin verschilt de ledendag met andere activiteiten? Normaliter mag je 1 introducé tegen kostprijs meenemen, vandaag mag het hele gezin mee tegen ledenprijs! Je mag maximaal 4 introducés tegen ledenprijs meenemen, meer kan ook, maar dan dient de kostprijs voldaan te worden. 

Programma

We verzamelen tussen 9.00u-9.15u bij de entree van het park in Wassenaar. Daar krijgen jullie, per gezelschap een envelop met de toegangskaarten en vouchers voor een snackmenu. Op vertoon van deze kaarten kun je om 9.15u doorlopen naar het La Place restaurant bij de camping, in de buurt van het reuzenrad. Daar is voor ons, van 9.30-10.30u, een deel in het restaurant gereserveerd waar we met z’n allen koffie/thee/limonade en wat lekkers krijgen. 

Op naar de achtbanen, het sprookjesbos, de trampolines of de glijbanen en vergeet niet hier en daar een showtje mee te pakken! Vanaf 10u gaan de attracties open en kan iedereen zijn eigen weg gaan.

Voor de lunch krijg je een voucher voor een snackmenu, zo kun je zelf bepalen wanneer je even pauze neemt. De vouchers zijn in te wisselen bij de take away uitgiftepunten. Het snackmenu bestaat uit frites met saus (mayo, curry of ketchup), snack (kroket, frikandel, kaassoufflé of kipnuggets) en een petfles frisdrank naar keuze.

Parkeren

Kom je met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid op Duinrell. Parkeren is voor eigen rekening en kost  €15,- per auto (per dag). Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de parkeerautomaten op het entreeplein. De eerste 90 minuten zijn gratis.

Prijzen

Ledenprijs €12,50 p.p. Graag wel aangeven hoeveel volwassenen en kinderen van 3 t/m 11 jaar er mee gaan. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis (zij krijgen geen lunchvoucher).
(Kost)prijs, bij meer dan 4 introducés, €40 p.p. 
 
Let op! Je mag maximaal 4 introducés met korting meenemen, klik je er meer aan dan wordt de kostprijs achteraf alsnog bij je in rekening gebracht voor het aantal personen dat je meer aanmeldt. Boeken=betalen.
 
Image

Contactgegevens

pvzin@minienw.nl
Mary Kalkhoven
Telefoonnummer: 06-29119309
Rijnstraat 8
2515 XP te Den Haag
K.v.K: 74625659