André Rieu op het Vrijthof

André Rieu op het Vrijthof

12 juli 2024 18:30
Brasserie Vrijthof 9

Andre Rieu staat met zijn wereldberoemde Johan Strauss orkest voor de 18e keer op het Vrijthof in Maastricht. Het hele plein zal tijdens de maand juli omgetoverd worden tot een prachtige openlucht theater. 

Brasserij Vrijthof 9 biedt tijdens deze concerten terras-arrangementen aan.  Dit houdt in : een plek op hun terras inclusief een luxe 3-gangen diner ( drank NIET inbegrepen).

De activiteit zit vol, aanmelden niet meer mogelijk.

Levenslong muziek Robert Long - Rijswijk

Levenslong muziek Robert Long - Rijswijk

28 september 2024 20:00
Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10 Rijswijk
In het jaar dat Robert Long zijn 80ste verjaardag gevierd zou hebben, kondigt het internationale duo LUDIQUE! wegens aanhoudend succes, hun derde seizoen aan van de productie ‘LevensLONG’. Een schitterende theatrale voorstelling met de tijdloze teksten en muziek van misschien wel de grootste singer/songwriter die Nederland ooit heeft voortgebracht; Robert Long. 
 
Voor de voorstelling ‘LevensLONG’ heeft Kristof Rutsaert, weduwnaar van, exclusief en voor het eerst de schatkamer met het volledige oeuvre van Robert Long opengesteld. De vaak beeldende teksten van Long zijn door LUDIQUE! voor het eerst theatraal vormgegeven en komen zo tot leven, hetgeen de voorstelling naar een geheel eigen, hogere dimensie tilt. Een fotoalbum van een universeel liefdesverhaal, waarin u veel herkenning zult beleven! 
 
LUDIQUE! staat bekend om hun eigentijdse manier van theatermaken en weet tijdens hun intieme voorstellingen moeiteloos verschillende talen in elkaar te laten overvloeien, waarbij de kracht van de muziek en de liefde in alle facetten weerklinkt. Met ‘LevensLONG’ laten zij een pure en persoonlijke kant van zichzelf zien. ‘LevensLONG’ tourt sinds het voorjaar van 2023 door Nederland en is eveneens enorm succesvol in Duitsland, Oostenrijk en België. 
 
Muzikaal zal LUDIQUE! begeleid worden door Peter van der Zwaag, de pianist die ook jarenlang Robert Long mocht begeleiden. 
Golden Earing Undercover - Rijswijk

Golden Earing Undercover - Rijswijk

11 oktober 2024 20:00
Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10 Rijswijk
Coming On Strong!
The radio’s playin’ that forgotten song… 
 
‘Coming On Strong!’ is een strakke theatershow die je meeneemt op een muzikale roadtrip langs het repertoire van Golden Earring. 
 
Verwacht geen ‘tributeband’. De vijf muzikanten van Golden Earring Undercover zijn allemaal zelf afkomstig uit Den Haag en brengen een waardige en terechte hommage aan onze nationale rocktrots zonder ze te imiteren.  
 
Deze speciale avond vol muziek in een fraai vormgegeven decor zal ook een aantal persoonlijke verhalen verteld worden over de bijzondere connectie met Golden Earring. De mannen van Golden Earring Undercover kunnen bogen op een grote en respectabele staat van dienst én werkten in verschillende projecten regelmatig samen met bandleden van Golden Earring zelf.  
 
Natuurlijk worden alle grote hits gespeeld, maar ook minder bekende parels en repertoire uit de begintijd van ‘The Golden Earrings’ komen voorbij.  
Tim Akkermans, 24 Strings - Rijswijk

Tim Akkermans, 24 Strings - Rijswijk

16 oktober 2024 20:00
Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10 Rijswijk
De veelzijdigheid van muzikant en componist Tim Akkerman is al meer dan 20 jaar te bewonderen op festivals, poppodia, huis- of tuinkamerconcerten, tv programma’s waaronder de Beste Zangers van Nederland en in het theater. En iedere keer weet Tim zijn publiek te verrassen met zowel vertrouwd repertoire als nieuw werk. Zo ook in zijn nieuw aangekondigde theatertournee 24 Strings, waarin hij de muzikale grenzen opzoekt en er net even overheen durft te gaan.
 
De titel verraadt al dat er veel snaren zullen resoneren om de vierentwintig songs tellende setlist op het hoogst muzikale niveau met het publiek te kunnen delen. Voor 24 Strings werkt Tim onder andere samen met zijn vaste gitarist en producer Evert Zeevalkink. Verwacht een melting pot van de beste songs uit zijn rijke pop / rock repertoire en ontdek zijn nieuwste werk, dat hij o.a. maakte tijdens werksessies in Nashville en Ibiza, aangevuld met zijn eigenzinnige onvermijdelijke anekdotes.
 
24 Strings is een avond vol muziek, verhalen waar om gelachen kan worden en veel, heel veel snaren.
Musical Moulin Rouge - Utrecht

Musical Moulin Rouge - Utrecht

24 oktober 2024 20:00 -22:45
Beatrix theater Utrecht
Bereid je voor op een wereld vol schoonheid en romantiek, van opwinding, drama en overdaad! Een extravagante wereld waar alle bohemians zich laten verleiden.
Welkom bij Moulin Rouge! De Musical.
De revolutionaire film van Baz Luhrmann komt tot leven in een unieke mash-up musical, met meer dan 70 bekende nummers. Winnaar van maar liefst 10 Tony Awards® en een eerbetoon aan waarheid, schoonheid, vrijheid en natuurlijk liefde. Moulin Rouge! De Musical is dan ook veel meer dan een musical; het is een state of mind!
Beleef de meest uitbundige nacht van je leven in het Beatrix Theater Utrecht.
CARLO BOSZHARD SPEELT DE ROL VAN ZIDLER!
Televisiepresentator en acteur Carlo Boszhard gaat de rol van nachtclubeigenaar Harold Zidler spelen in Moulin Rouge! De Musical. Carlo Boszhard: “Toen ik de musical zag op Broadway werd ik omvergeblazen door al het spektakel. Moulin Rouge! De Musical is meer dan een musical; je waant je echt in de beroemde nachtclub. Ik kijk ernaar uit om de excentrieke Zidler te spelen en de deuren van de Moulin Rouge te openen voor het Nederlandse publiek.”
Het is een Nederlandstalige musical. Alle bekende hits worden in het Engels gezongen.
 
PV ZIN heeft 20 eerste rangstickets (Artiste) in optie staan. Deze zijn tot 23 april te bestellen, dus wees er snel bij want op=op

De activiteit zit vol, aanmelden niet meer mogelijk.

Stone Sessions - Rijswijk

Stone Sessions - Rijswijk

24 oktober 2024 20:00
Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10 Rijswijk
The Golden Era of the Rolling Stones
Stap terug in de tijd en herbeleef "The Golden Era" (1968-1972) van The Rolling Stones! Stones Sessions, neemt je tijdens deze voorstelling mee op een muzikale, meeslepende reis langs hoogte- en dieptepunten van deze legendarische band tijdens hun Golden Era, een tijd waarin ze meesterwerken creëerden. Het publiek wordt ondergedompeld in de creativiteit, passie en rock 'n' roll die deze Golden Era kenmerken, waaruit de wereldberoemde albums als "Let It Bleed", "Sticky Fingers" en "Exile on Main Street" werden geboren. Grote hits die de wereld veroverden zoals "Sympathy For The Devil", "Gimme Shelter" en "Brown Sugar" maar ook andere nummers die de muziekhistorie vormden komen voorbij. Verwacht een lange toegift met de grootste hits na deze periode waarbij de zaal gegarandeerd op zijn kop wordt gezet.  
 
Stones Sessions vertolkt met ongeëvenaarde energie de geest van deze gouden jaren. Volg de band langs roemruchte verhalen en turbulente gebeurtenissen in de levens van de Stones die de basis vormden van deze vier iconische albums. De emotie is voelbaar in elke solo en pijn, vreugde en liefde smelten samen tot pure magie. 
Jandino; therapie - Rijswijk

Jandino; therapie - Rijswijk

15 november 2024 20:00
Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10 Rijswijk
Ligt het nou aan mij of wordt de wereld met de dag gekker...? Misschien hebben wij allemaal therapie nodig. Maar de vraag is dan, welke therapie moet je dan kiezen? Er is tegenwoordig voor alles therapie: sekstherapie, psychoanalytische psychotherapie…ik weet niet eens wat dat is… gedragstherapie, systeemtherapie, ervaringsgerichte therapie, relatie- en gezinstherapie. Misschien moeten wij gewoon beginnen met lachtherapie, want het maakt niet uit door welke uitdagingen jij op dit moment gaat, lachen is altijd het beste medicijn.  
 
Aan het einde van deze show zal je zeggen over jezelf ‘misschien ben ik zo gek nog niet, maar de rest van de wereld…? Hmm, die spoort echt niet, maar dan ook echt niet! Of wel...?'
 
Emma Heesters, Rijswijk

Emma Heesters, Rijswijk

22 november 2024 20:00
Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10 Rijswijk
Beleef een onvergetelijke avond vol muzikale pracht tijdens Emma Heesters' Live in Theater! Geniet van haar betoverende optreden met live band, waar ze haar eigen nummers ten gehore brengt en vertelt over haar magische ervaring naast Andrea Bocelli. 
Laat je verrassen door haar verhaal over waar het allemaal begon: haar wereldberoemde covers én haar doorbraak na Beste Zangers.
Stap binnen in haar muzikale wereld, rechtstreeks van het scherm naar het podium, zoals gezien bij de TV-show Stars on Stage.
Mis deze kans niet om Emma Heesters live bij ons te zien schitteren!
Image

Contactgegevens

pvzin@minienw.nl
Mary Kalkhoven
Telefoonnummer: 06-29119309
Rijnstraat 8
2515 XP te Den Haag
K.v.K: 74625659