Noord-Hollands fietsrondje Areaal rondom Zeeburg

Noord-Hollands fietsrondje Areaal rondom Zeeburg

20 juni 2024 14:15 -19:00
Restaurant Haddock, Marie Baronlaan 19, Amsterdam
Vanaf restaurant Haddock fietsen we langs de Zeeburgertunnel, Schellingwouderbrug en Prins Willem-Alexandersluis, waar jullie een rondleiding van 30 minuten krijgen van een collega. Na terugkeer bij Haddock eten we daar ook samen. 
 
Programma
14:15u Verzamelen en Briefing bij restaurant Haddock. Adres: Marie Baronlaan 19, 1095MV Amsterdam.
14:30u Fietsen in groepjes van maximaal 10 personen langs de drie objecten.
17:00u Diner bij Haddock*
+/- 19u Einde
 
De afstanden zijn zo kort, dat we met gewone fietsen gaan. Let op: 
-Minimaal 15 en maximaal 30 personen
- Regel zelf de PBM’s: Doe werkschoenen aan en neem een hesje en helm in een rugtas mee voor op de objecten. Deze kun je ook lenen bij de receptie in Haarlem.
-Je inschrijving is pas geaccepteerd nadat het inschrijfgeld is betaald.
- Op basis van jouw opgave gaan wij verplichtingen aan. Mocht je je opgegeven hebben en je bent te elfder ure door welke oorzaak dan ook verhinderd, dan blijf je het inschrijfgeld verschuldigd.
-Na 5 juni kan er niets meer in jouw aanmelding gewijzigd worden.
-Uiteraard zullen we als organisatie, voor zover je dat al niet zelf hebt gedaan, proberen een vervanger te vinden. Inschrijfgeld dien je in dat geval onderling te verrekenen. Mocht er onverhoopt geen vervanger gevonden worden, dan vindt geen restitutie plaats.
- Deelname geschiedt op eigen risico. We houden ons gewoon aan de verkeersregels.
- Bij schade aan de fiets geldt een eigen risico van maximaal 150€. De rest is afgekocht.
 
en dat we bij slecht weer ook gaan.
Bij Haddock kan beperkt geparkeerd worden, maar 
vlakbij is ook OV halte Bob Haarmslaan, dus kom vooral met het OV!
We gaan samen met PV-ZIN, Jong RWS en Jong IenW
KOSTEN:
Leden van PV-NH en PV ZIN €14,50
Ø  Introducees €57,50
 
*Drankjes zijn voor eigen rekening.
 
Meld je nu aan bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Inschrijving sluit 6 juni.
 
Betalen aan: PV Noord-Holland: IBAN: NL11 INGB 0001 9123 71 o.v.v. “Fietstour 2024 + voor- en achternaam 
en evt. voor- en achternaam van introducé”
 
Cycling for Climate 2024

Cycling for Climate 2024

21 juni 2024 07:00
diverse locaties
Beste fietsfanaten,
 
Het is weer zo ver, de inschrijving voor de Cycling4Climate Climate Classic 2024 is geopend! Deze zal dit jaar op vrijdag 21 juni zijn. Een bijzonder evenement waarbij we samen stil staan bij het veranderende klimaat. We zullen ook dit jaar weer meedoen met een IenW-bedrijfsteam, wederom medemogelijk gemaakt met behulp van PV Zin. De Climate Classic bestaat dit jaar 5 jaar en het wordt een bijzondere editie. Er zijn nieuwe routes en afstanden en we fietsen voor een goed doel. Deze mail bevat de nodige informatie over de editie van dit jaar + de inschrijvingslink voor ons bedrijfsteam (let op: deze is alleen bedoeld voor IenW’ers!!).
 
Routes en afstanden
Dit jaar zijn er 5 (!) verschillende afstanden waaruit je kunt kiezen. Naast de 3 afstanden die je langs de “toekomstige” kustlijn van Nederland kunt fietsen als de zeespiegel een meter zou stijgen, zijn er dit jaar ook 2 kortere afstanden in de vorm van rondes die beginnen en eindigen bij het KNMI in De Bilt. Zo zit er hopelijk voor iedereen wat tussen.
125 km Breda – De Bilt
250 km De Bilt – Groningen
375 km Breda – Groningen
90 km ronde De Bilt – De Bilt
40 km recreatieve ronde De Bilt – De Bilt
Daarnaast is er dit jaar ook voor het eerst een Run-Bike-Run Klimaatmarathon georganiseerd door Running4Climate. Is dit meer jouw ding? Dan kan je contact opnemen met Martien Das (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 
 
Kosten
De kosten van je inschrijving (+ wielershirt en sokken t.w.v. 84 EU voor nieuwe deelnemers) worden gedekt door PV Zin. Eventuele overnachting, pendelbus en/of wielerbroek zijn voor eigen rekening.
 
Voorzieningen
Vanuit Cycling4Climate worden de meeste voorzieningen geregeld:
Verzorgingsposten onderweg
Lunch in De Bilt (40, 90 & 125 km) 
Lunch in Ermelo en maaltijd in Groningen (250 & 375 km)
Feestelijke finish
GPX-bestand van de route
Medische en technische assistentie onderweg
Voor meer informatie kun je terecht op de website van Cycling4Climate.
 
Klimaatbelofte
Het doel van de Climate Classic is om bewustzijn rondom klimaatverandering te vergroten. Om ook daadwerkelijk impact te maken, wordt er vanuit C4C van je gevraagd dat je een klimaatbelofte doet. Je rekent hiervoor eerst uit wat jouw huidige voetafdruk is, en vervolgens kies je een actie uit waarmee jij jouw voetafdruk gaat verkleinen of op een andere manier bijdraagt aan bewustwording rondom klimaatverandering. Denk bijvoorbeeld aan: korter douchen, vaker plantaardig eten of meedoen aan een klimaatmars of -demonstratie. Voor meer informatie over de klimaatbelofte kun je terecht op deze pagina.
 
Goed doel
Wat nieuw is dit jaar, is dat Cycling4Climate dit jaar uit geld in zamelt voor een goed doel, namelijk: Wetlands International. Een organisatie die zich richt op het herstel en de bescherming van zogenaamde wetlands. Dit zijn watergebieden zoals kustlijnen, moerassen, rivierdelta’s en veengebieden. Deze komen wereldwijd voor en ze zijn cruciaal voor de grootschalige opslag van CO₂. Bekende wetlands in Nederland zijn het Waddengebied, De Biesbosch en de Weerribben. Vanaf maart zal hiervoor een platform worden gelanceerd, tegen die tijd zullen wij daar ook meer informatie over delen. Ondertussen kun je hier terecht voor meer informatie over het goede doel. 
 
Inschrijflink
Omdat we met een bedrijfsteam meedoen, hebben we een aparte inschrijflink. Deze link is echt alleen bedoeld voor IenW’ers! Gebruik bij je inschrijving je werk mailadres en vul bij teamnaam “IenW” in. Let op: er is onderscheid tussen tickets inclusief en exclusief shirt & sokken. De tickets inclusief shirts & sokken zijn alleen bedoeld voor mensen die nog nooit hebben meegedaan en dus nog geen Climate Stripes fietskleding hebben. 
Het inschrijfportaal vind je hier. 
 
Opzoek naar meer sportieve activiteiten?
Het IenW-bedrijfsteam voor het Climate Classic bedrijfsfietsteam wordt mede mogelijk gemaakt door personeelsvereniging ZIN. Als lid van deze gezellige personeelsvereniging kan je deelnemen aan veel verschillende (sportieve) activiteiten en gebruik maken van diverse leuke kortingen.
 
Heb je verder nog vragen over de tocht, kijk dan op de website van de Climate Classic. Heb je vragen over het bedrijfsteam, stuur dan een mailtje naar Eva van der Kooij (KNMI) of Sivar de Witte (RWS)
 
Dagje Den Bosch

Dagje Den Bosch

22 juni 2024 10:30 -15:45
Molenstraat 4 Den Bosch
Een dagje Den Bosch garandeert Brabantse gezelligheid. Schrijf je snel in!
10:30 uur Welkom bij Van Puffelen Eetcafé & Meer, Molenstraat 4, waar je koffie*/thee geserveerd krijgt met de echte Bossche bol van Jan de Groot. 
 
 11:20 uur Aanwezig zijn aan de Molenstraat 15A voor een vaartochtje op de Binnendieze (traplift aanwezig).  
 11:40 uur Start van de Historische route, deze bootjes bieden plaats aan 14 personen. Varend door de smalle waterlopen kom je langs de mooiste plekjes van het stadscentrum. De schippergids vertelt je over de historie van de Binnendieze. Na 50 minuten kom je weer terug bij de opstapplaats. 
Je mag aan boord niet eten en drinken. Als het regent gaat de vaartocht gewoon door. Neem regenkleding mee, een paraplu is vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan. Als het hard regent deelt de schipper plastic poncho’s uit. Honden mogen niet mee aan boord. Hulphonden met certificaat wel. 
Mensen met een rolstoel, scootmobiel, rollator, of kinderwagen kunnen deze stallen bij het onderkomen van de schippers aan de Molenstraat.  
 
12:45 uur Welkom bij Brasserie Bolwerk, Sint Janssingel 25, waar je de Bossche lunch    geserveerd krijgt. Heb je speciale dieetwensen zet dat dan bij het opmerkingenveld bij jouw bestelling.
 
14:15 uur De gids haalt je op bij Brasserie Bolwerk en neemt je mee voor een stadswandeling door de Bossche binnenstad. Je zult verbaasd zijn wat de stad aan geheimen prijsgeeft. De gids wandelt door karakteristieke straatjes en pleinen en langs bekende monumenten. Deze wandeling duurt anderhalf uur. 
 
15:45 uur Einde van het programma. 

Tip om te parkeren bij een van de P&R in Den Bosch. Scheelt enorm. P+R Transferium Den Bosch - Goedkoop Parkeren (parkeren-denbosch.nl)
 
*Koffie, betreft geen cappuccino of latte macchiato.
*Consumpties, betreft geen buitenlandse bieren en geen verse jus d’orange
 
Eventueel meer gebruikte consumpties en andersoortige consumpties komen voor eigen rekening en dienen ter plaatse betaald te worden. 
 
Workshop Zomerse bloemschikking

Workshop Zomerse bloemschikking

10 juli 2024 19:15
Het Natuur Atelier, Kleine Achterweg 28 Naaldwijk
Dit keer een zomerse bloemschikking inclusief vaas bij het Natuuratelier in Naaldwijk.
Zoals jullie van ons gewend zijn starten we even voor half acht met een kopje koffie of thee op de plaats van de workshop onder de kiwibomen in de BinnenTuin. Vervolgens beginnen we met de workshop en halverwege pauzeren we met koffie of thee met iets lekkers. Rond 22.00 uur is deze gezellige avond afgelopen en gaat een ieder met een mooi resultaat naar huis.
Hierbij wordt ook uitleg gegeven over verzorging en aansnijden van bloemen, hoe te schikken in een vaas en men gaat zelf een korenschoofgebonden boeket schikken.
André Rieu op het Vrijthof

André Rieu op het Vrijthof

12 juli 2024 18:30
Brasserie Vrijthof 9

Andre Rieu staat met zijn wereldberoemde Johan Strauss orkest voor de 18e keer op het Vrijthof in Maastricht. Het hele plein zal tijdens de maand juli omgetoverd worden tot een prachtige openlucht theater. 

Brasserij Vrijthof 9 biedt tijdens deze concerten terras-arrangementen aan.  Dit houdt in : een plek op hun terras inclusief een luxe 3-gangen diner ( drank NIET inbegrepen).

De activiteit zit vol, aanmelden niet meer mogelijk.

Ledendag PV ZIN Duinrell

Ledendag PV ZIN Duinrell

24 augustus 2024 09:00
Duinrell 1 Wassenaar

Onze jaarlijkse ledendag komt er weer aan! 

Zaterdag 24 augustus gaan we naar attractiepark Duinrell.

Waarin verschilt de ledendag met andere activiteiten? Normaliter mag je 1 introducé tegen kostprijs meenemen, vandaag mag het hele gezin mee tegen ledenprijs! Je mag maximaal 4 introducés tegen ledenprijs meenemen, meer kan ook, maar dan dient de kostprijs voldaan te worden. 

Programma

We verzamelen tussen 9.00u-9.15u bij de entree van het park in Wassenaar. Daar krijgen jullie, per gezelschap een envelop met de toegangskaarten en vouchers voor een snackmenu. Op vertoon van deze kaarten kun je om 9.15u doorlopen naar het La Place restaurant bij de camping, in de buurt van het reuzenrad. Daar is voor ons, van 9.30-10.30u, een deel in het restaurant gereserveerd waar we met z’n allen koffie/thee/limonade en wat lekkers krijgen. 

Op naar de achtbanen, het sprookjesbos, de trampolines of de glijbanen en vergeet niet hier en daar een showtje mee te pakken! Vanaf 10u gaan de attracties open en kan iedereen zijn eigen weg gaan.

Voor de lunch krijg je een voucher voor een snackmenu, zo kun je zelf bepalen wanneer je even pauze neemt. De vouchers zijn in te wisselen bij de take away uitgiftepunten. Het snackmenu bestaat uit frites met saus (mayo, curry of ketchup), snack (kroket, frikandel, kaassoufflé of kipnuggets) en een petfles frisdrank naar keuze.

Parkeren

Kom je met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid op Duinrell. Parkeren is voor eigen rekening en kost  €15,- per auto (per dag). Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de parkeerautomaten op het entreeplein. De eerste 90 minuten zijn gratis.

Prijzen

Ledenprijs €12,50 p.p. Graag wel aangeven hoeveel volwassenen en kinderen van 3 t/m 11 jaar er mee gaan. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis (zij krijgen geen lunchvoucher).
(Kost)prijs, bij meer dan 4 introducés, €40 p.p. 
 
Let op! Je mag maximaal 4 introducés met korting meenemen, klik je er meer aan dan wordt de kostprijs achteraf alsnog bij je in rekening gebracht voor het aantal personen dat je meer aanmeldt. Boeken=betalen.
 
IenW-zeildag: zeilwedstrijd

IenW-zeildag: zeilwedstrijd

6 september 2024 08:00 -18:00
Ottenhome, Zuwe 20 Kortenhoef
Op vrijdag 6 september 2024 is het weer zover: de landelijke IenW-zeildag op de Loosdrechtse Plassen die door de personeelsvereniging ZIN wordt georganiseerd. Iedereen is welkom mee te doen, leden van de PV ZIN krijgen echter korting. Dit geldt ook voor leden van PV Triangel, PV IJsselstroom, PV N-H, PV de Bouwschakel en de VOR.
 
Om je een idee te geven: een 30 tot 40 zeilboten zullen die dag op het water zijn. Er wordt afgesloten met een BBQ op het terras aan het water van de zeilverhuur Ottenhome.
 
Voor de formele zeilwedstrijd over 2 manches zijn er twee smaken:
1. Je doet zelf met een paar collega’s mee buiten je directie-verband (max. 3 personen in een boot): aanmelden via de website van PV ZIN en stuur vervolgens een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de naam van de schipper en zeilmaatje(s) en de naam van jullie team.
 
2. Maar natuurlijk wil je als zeiler het liefst vanuit je dienstonderdeel/eigen directie mee doen, dan kan dit ook via de website van PV ZIN en stuur vervolgens een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de naam van de schipper en zeilmaatje(s)
 
Geef ook het volgende aan het coördinatiepunt van PV ZIN door:
- hoeveel zeilervaring je hebt en hoe wedstrijdfanatiek je bent
- met wie je zou willen varen, als je dat al weet;- of je lid bent van PV ZIN en/of een deelnemende PV bij RWS. Als je geen lid bent, maar wel in dienst bent bij IenW, betaal je een eigen bijdrage  van € 35,-.
Ben je als externe werkzaam bij IenW dan betaal je € 110,-
Aanmelden als lid van een andere PV bij RWS of als je geen lid bent kan via het inschrijfformulier. Deze kan je ook opvragen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
INSCHRIJVEN KAN TOT UITERLIJK 26 AUGUSTUS
 
IenW-zeildag: puzzeltocht op het water

IenW-zeildag: puzzeltocht op het water

6 september 2024 08:30 -18:00
Ottenhome, Zuwe 20 Kortenhoef
Op vrijdag 6 september 2024 is het weer zover: de landelijke IenW-zeildag op de Loosdrechtse Plassen die door de personeelsvereniging ZIN wordt georganiseerd. Iedereen is welkom om mee te doen, leden van PV ZIN krijgen echter korting evenals leden van PV Triangel, PV IJsselstroom, PV N-H, PV de Bouwschakel en de VOR.
 
Om je een idee te geven: een 30 tot 40 zeilboten zullen die dag op het water zijn… er wordt afgesloten met een BBQ op het terras aan het water van de zeilverhuur Ottenhome.
 
Wil je lekker een dagje recreatief genieten op het water? Geef je dan op voor de puzzeltocht op het water. In de ochtend vertrek je met een aantal collega's (maximaal 10 per boot) vanuit de haven met een sloep om de puzzeltocht als team op te lossen. In de middag ga je met kleine teams van maximaal 5 personen met een zeilboot het water op om de 2e helft van de puzzeltocht te zeilen en op te lossen.
 
Voor deelname aan deze puzzeltocht is enige zeilkennis vereist.

Ben je geen lid van PV ZIN gebruik dan het inschrijfformulier en stuur dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het inschrijfformulier kan je ook opvragen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Geef daarbij aan:
- met wie je zou willen varen, als je dat al weet;
- of je lid bent van een deelnemende andere PV bij RWS. Als je geen lid bent, maar wel in dienst bent bij IenW, betaal je een eigen bijdrage  van € 35,-.
Ben je als externe werkzaam bij IenW dan betaal je € 110,-
 
 
Vanaf 8 uur ben je welkom bij Ottenhome Zuwe 20, 1241 NC Kortenhoef
 
INSCHRIJVEN KAN TOT UITERLIJK 26 AUGUSTUS 2024
 
IenW-zeildag: zeilclinic

IenW-zeildag: zeilclinic

6 september 2024 08:30 -18:00
Ottenhome, Zuwe 20 Kortenhoef
Op vrijdag 6 september 2024 is het weer zover: de landelijke IenW-zeildag op de Loosdrechtse Plassen die door de personeelsvereniging ZIN wordt georganiseerd. Iedereen is welkom om mee te doen, leden van PV ZIN krijgen echter korting evenals leden van PV Triangel, PV IJsselstroom, PV N-H, PV de Bouwschakel en de VOR.
 
Om je een idee te geven: een 30 tot 40 zeilboten zullen die dag op het water zijn… er wordt afgesloten met een BBQ op het terras aan het water van de zeilverhuur Ottenhome.
 
Wil je graag leren zeilen maar je hebt geen of nauwelijks ervaring?
 
Geef je dan op voor de zeilclinic. Onder begeleiding van een ervaren zeilinstructeur ga je het water op en leer je de basics van het zeilen.
 
Ben je geen lid van PV ZIN gebruik dan het inschrijfformulier en stuur dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het inschrijfformulier kan je ook opvragen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Geef daarbij aan:
- met wie je zou willen varen, als je dat al weet;
- of je lid bent van een deelnemende andere PV bij RWS. Als je geen lid bent, maar wel in dienst bent bij IenW, betaal je een eigen bijdrage  van € 35,-.
Ben je als externe werkzaam bij IenW dan betaal je € 110,-
 
Vanaf 8 uur ben je welkom bij Ottenhome Zuwe 20, 1241 NC Kortenhoef
 
INSCHRIJVEN KAN TOT UITERLIJK 21 AUGUSTUS 2024
Workshop Blond Amsterdam schilderen

Workshop Blond Amsterdam schilderen

13 september 2024 11:00 -13:30
Ferdinand Bolstraat 44 H Amsterdam
Paint your own Blond! Heb jij altijd al de droom gehad om Blond te schilderen? Dat kan! Tijdens de workshop kan je een beker, bordje of schaal schilderen in Blond-Amsterdam stijl. 
Duur: circa 2,5 uur
 
Incl. mok of bordje én een zoete versnapering + een koffie of thee
Je kan alvast rekening houden met de volgende punten voor je geplande reservering:

Onze keramiekverf is op waterbasis en gaat daarom gemakkelijk uit kleding. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van een mooi Blond Amsterdam schort!
 
Het is mogelijk om in het Blond Atelier zelf te beslissen wat je wil beschilderen. Wij hebben bekers, borden en cakeschalen in verschillende designs beschikbaar. 
 
Het beschilderen van een mok of bord zit bij de prijs inbegrepen. Voor het beschilderen van een cakeschaal, rekenen wij een meerprijs van €10. Voor het beschilderen van een baby- of trouwschaal is dat een meerprijs van €20. Dit bedrag dien je zelf ter plekke af te rekenen.
 
Na afloop laat je kunstwerk nog even bij ons achter; zodat wij deze in een keramiekoven kunnen plaatsen. Pas dan wordt de verf permanent. Momenteel duurt het 4 weken om uw item af te laten bakken. 
 
Wij sturen alle items naar één verzendadres. PV ZIN zorgt dat het bij alle deelnemers terecht komt
 
Nazomerwandeling Kralingenpad Rotterdam (13 km)

Nazomerwandeling Kralingenpad Rotterdam (13 km)

20 september 2024 10:45 -16:00
station Blaak
Wandel gezellig mee met de PV over het Kralingenpad. De afwisselende route begint en eindigt bij station Blaak en voert langs de minder bekende Rotterdamse “buitenstad” en de Kralingse Plas.
 
Het Kralingenpad loopt door de voormalige heerlijkheid Kralingen. In de 19e eeuw lag hier een aantal buitenplaatsen en na 1840 vormde zich een nieuwe dorpskern, nadat Oud Kralingen - dat drie kilometer verderop lag - door de veenplassen verzwolgen dreigde te worden. In 1895 werd de gemeente Kralingen door Rotterdam geannexeerd en in de stedelijke uitbreidingen opgenomen. 
 
De route loopt van station Blaak via de kubuswoningen en de oude haven met historische schepen door drie verschillende gebieden: het multi-culti West Kralingen, het recreatiegebied Kralingse Plas/Kralingse Bos, en het deftige Oost Kralingen. We lunchen bij de Kralingse Plas (met eventuele dieetwensen kan rekening gehouden worden) en via de Maasboulevard lopen we langs een van onze vaarwegen terug naar station Blaak.
We eindigen met een drankje in de Oude Haven in het centrum van Rotterdam.
Bij het eindpunt van de wandeling kun je desgewenst nog een bezoek brengen aan een kubuswoning of een boodschapje halen in de fameuze markthal. 
 
Verzamelen om 10.45 op station Blaak (buiten), start wandeling om 11.00 uur en eindigt om ca. 16.00 uur.
 
Workshop Bossche bollen maken

Workshop Bossche bollen maken

25 september 2024 18:45 -21:30
banketbakkerij Boheemen, Laan van NOI 225 Den Haag
Wie kent ze niet de Bossche bollen van banketbakkerij Boheemen!
Bij banketbakkerij Boheemen gaan we lekker aan de slag. We worden om 18.45 uur ontvangen met koffie/thee en een heerlijke Bossche bol. 
Daarna gaan we aan de slag met het vullen en decoreren van de Bossche bollen die je na afloop mee naar huis mag nemen.
Rond 21.30 uur wordt nog afgesloten met een drankje en krijg je al het gemaakte, goed ingepakt, mee naar huis.
 
Klimbos funforest Venlo

Klimbos funforest Venlo

28 september 2024 10:00 -13:30
Funforest Venlo, Verlengde Trappistenweg 35 Tegelen
Zin in een actief uitje met vrienden, familie of collega’s? Kom klimmen en klauteren in het klimbos van Fun Forest! Ontdek het klimbos in Venlo/Tegelen met routes en parcoursen voor jong en oud. 
 
Na het volgen van een instructie is de groep vrij om de parcoursen te klimmen die ze zelf willen.
Het klimbos van Fun Forest heeft een aantal unieke routes op 2,5 tot wel 15 meter hoogte. Tijdens je avontuur kom je verschillende obstakels tegen. Bruggen, netten, ziplines - en toe zelfs een vrije val…
 
Je krijgt 2 uur de tijd om te klimmen en klauteren en je kiest zelf je moeilijkheidsgraad. Van groen (easy) tot iets moeilijker (blauw) en zelfs een zwarte route voor de échte avonturiers. Dankzij ons continu zekersysteem is elke route volledig veilig.
 
Een dagje klimmen bij Fun Forest is al leuk voor kinderen vanaf 6 jaar! En natuurlijk is er geen maximale leeftijd. Dus, zien we je snel?
 
10.00 koffie en appelgebak
10.30 uitleg klimmen en starten
12.30 lunchbuffet
13.30 einde programma
 
Levenslong muziek Robert Long - Rijswijk

Levenslong muziek Robert Long - Rijswijk

28 september 2024 20:00
Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10 Rijswijk
In het jaar dat Robert Long zijn 80ste verjaardag gevierd zou hebben, kondigt het internationale duo LUDIQUE! wegens aanhoudend succes, hun derde seizoen aan van de productie ‘LevensLONG’. Een schitterende theatrale voorstelling met de tijdloze teksten en muziek van misschien wel de grootste singer/songwriter die Nederland ooit heeft voortgebracht; Robert Long. 
 
Voor de voorstelling ‘LevensLONG’ heeft Kristof Rutsaert, weduwnaar van, exclusief en voor het eerst de schatkamer met het volledige oeuvre van Robert Long opengesteld. De vaak beeldende teksten van Long zijn door LUDIQUE! voor het eerst theatraal vormgegeven en komen zo tot leven, hetgeen de voorstelling naar een geheel eigen, hogere dimensie tilt. Een fotoalbum van een universeel liefdesverhaal, waarin u veel herkenning zult beleven! 
 
LUDIQUE! staat bekend om hun eigentijdse manier van theatermaken en weet tijdens hun intieme voorstellingen moeiteloos verschillende talen in elkaar te laten overvloeien, waarbij de kracht van de muziek en de liefde in alle facetten weerklinkt. Met ‘LevensLONG’ laten zij een pure en persoonlijke kant van zichzelf zien. ‘LevensLONG’ tourt sinds het voorjaar van 2023 door Nederland en is eveneens enorm succesvol in Duitsland, Oostenrijk en België. 
 
Muzikaal zal LUDIQUE! begeleid worden door Peter van der Zwaag, de pianist die ook jarenlang Robert Long mocht begeleiden. 
Golden Earing Undercover - Rijswijk

Golden Earing Undercover - Rijswijk

11 oktober 2024 20:00
Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10 Rijswijk
Coming On Strong!
The radio’s playin’ that forgotten song… 
 
‘Coming On Strong!’ is een strakke theatershow die je meeneemt op een muzikale roadtrip langs het repertoire van Golden Earring. 
 
Verwacht geen ‘tributeband’. De vijf muzikanten van Golden Earring Undercover zijn allemaal zelf afkomstig uit Den Haag en brengen een waardige en terechte hommage aan onze nationale rocktrots zonder ze te imiteren.  
 
Deze speciale avond vol muziek in een fraai vormgegeven decor zal ook een aantal persoonlijke verhalen verteld worden over de bijzondere connectie met Golden Earring. De mannen van Golden Earring Undercover kunnen bogen op een grote en respectabele staat van dienst én werkten in verschillende projecten regelmatig samen met bandleden van Golden Earring zelf.  
 
Natuurlijk worden alle grote hits gespeeld, maar ook minder bekende parels en repertoire uit de begintijd van ‘The Golden Earrings’ komen voorbij.  
Tim Akkermans, 24 Strings - Rijswijk

Tim Akkermans, 24 Strings - Rijswijk

16 oktober 2024 20:00
Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10 Rijswijk
De veelzijdigheid van muzikant en componist Tim Akkerman is al meer dan 20 jaar te bewonderen op festivals, poppodia, huis- of tuinkamerconcerten, tv programma’s waaronder de Beste Zangers van Nederland en in het theater. En iedere keer weet Tim zijn publiek te verrassen met zowel vertrouwd repertoire als nieuw werk. Zo ook in zijn nieuw aangekondigde theatertournee 24 Strings, waarin hij de muzikale grenzen opzoekt en er net even overheen durft te gaan.
 
De titel verraadt al dat er veel snaren zullen resoneren om de vierentwintig songs tellende setlist op het hoogst muzikale niveau met het publiek te kunnen delen. Voor 24 Strings werkt Tim onder andere samen met zijn vaste gitarist en producer Evert Zeevalkink. Verwacht een melting pot van de beste songs uit zijn rijke pop / rock repertoire en ontdek zijn nieuwste werk, dat hij o.a. maakte tijdens werksessies in Nashville en Ibiza, aangevuld met zijn eigenzinnige onvermijdelijke anekdotes.
 
24 Strings is een avond vol muziek, verhalen waar om gelachen kan worden en veel, heel veel snaren.
Musical Moulin Rouge - Utrecht

Musical Moulin Rouge - Utrecht

24 oktober 2024 20:00 -22:45
Beatrix theater Utrecht
Bereid je voor op een wereld vol schoonheid en romantiek, van opwinding, drama en overdaad! Een extravagante wereld waar alle bohemians zich laten verleiden.
Welkom bij Moulin Rouge! De Musical.
De revolutionaire film van Baz Luhrmann komt tot leven in een unieke mash-up musical, met meer dan 70 bekende nummers. Winnaar van maar liefst 10 Tony Awards® en een eerbetoon aan waarheid, schoonheid, vrijheid en natuurlijk liefde. Moulin Rouge! De Musical is dan ook veel meer dan een musical; het is een state of mind!
Beleef de meest uitbundige nacht van je leven in het Beatrix Theater Utrecht.
CARLO BOSZHARD SPEELT DE ROL VAN ZIDLER!
Televisiepresentator en acteur Carlo Boszhard gaat de rol van nachtclubeigenaar Harold Zidler spelen in Moulin Rouge! De Musical. Carlo Boszhard: “Toen ik de musical zag op Broadway werd ik omvergeblazen door al het spektakel. Moulin Rouge! De Musical is meer dan een musical; je waant je echt in de beroemde nachtclub. Ik kijk ernaar uit om de excentrieke Zidler te spelen en de deuren van de Moulin Rouge te openen voor het Nederlandse publiek.”
Het is een Nederlandstalige musical. Alle bekende hits worden in het Engels gezongen.
 
PV ZIN heeft 20 eerste rangstickets (Artiste) in optie staan. Deze zijn tot 23 april te bestellen, dus wees er snel bij want op=op

De activiteit zit vol, aanmelden niet meer mogelijk.

Stone Sessions - Rijswijk

Stone Sessions - Rijswijk

24 oktober 2024 20:00
Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10 Rijswijk
The Golden Era of the Rolling Stones
Stap terug in de tijd en herbeleef "The Golden Era" (1968-1972) van The Rolling Stones! Stones Sessions, neemt je tijdens deze voorstelling mee op een muzikale, meeslepende reis langs hoogte- en dieptepunten van deze legendarische band tijdens hun Golden Era, een tijd waarin ze meesterwerken creëerden. Het publiek wordt ondergedompeld in de creativiteit, passie en rock 'n' roll die deze Golden Era kenmerken, waaruit de wereldberoemde albums als "Let It Bleed", "Sticky Fingers" en "Exile on Main Street" werden geboren. Grote hits die de wereld veroverden zoals "Sympathy For The Devil", "Gimme Shelter" en "Brown Sugar" maar ook andere nummers die de muziekhistorie vormden komen voorbij. Verwacht een lange toegift met de grootste hits na deze periode waarbij de zaal gegarandeerd op zijn kop wordt gezet.  
 
Stones Sessions vertolkt met ongeëvenaarde energie de geest van deze gouden jaren. Volg de band langs roemruchte verhalen en turbulente gebeurtenissen in de levens van de Stones die de basis vormden van deze vier iconische albums. De emotie is voelbaar in elke solo en pijn, vreugde en liefde smelten samen tot pure magie. 
Jandino; therapie - Rijswijk

Jandino; therapie - Rijswijk

15 november 2024 20:00
Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10 Rijswijk
Ligt het nou aan mij of wordt de wereld met de dag gekker...? Misschien hebben wij allemaal therapie nodig. Maar de vraag is dan, welke therapie moet je dan kiezen? Er is tegenwoordig voor alles therapie: sekstherapie, psychoanalytische psychotherapie…ik weet niet eens wat dat is… gedragstherapie, systeemtherapie, ervaringsgerichte therapie, relatie- en gezinstherapie. Misschien moeten wij gewoon beginnen met lachtherapie, want het maakt niet uit door welke uitdagingen jij op dit moment gaat, lachen is altijd het beste medicijn.  
 
Aan het einde van deze show zal je zeggen over jezelf ‘misschien ben ik zo gek nog niet, maar de rest van de wereld…? Hmm, die spoort echt niet, maar dan ook echt niet! Of wel...?'
 
Emma Heesters, Rijswijk

Emma Heesters, Rijswijk

22 november 2024 20:00
Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10 Rijswijk
Beleef een onvergetelijke avond vol muzikale pracht tijdens Emma Heesters' Live in Theater! Geniet van haar betoverende optreden met live band, waar ze haar eigen nummers ten gehore brengt en vertelt over haar magische ervaring naast Andrea Bocelli. 
Laat je verrassen door haar verhaal over waar het allemaal begon: haar wereldberoemde covers én haar doorbraak na Beste Zangers.
Stap binnen in haar muzikale wereld, rechtstreeks van het scherm naar het podium, zoals gezien bij de TV-show Stars on Stage.
Mis deze kans niet om Emma Heesters live bij ons te zien schitteren!
Image

Contactgegevens

pvzin@minienw.nl
Mary Kalkhoven
Telefoonnummer: 06-29119309
Rijnstraat 8
2515 XP te Den Haag
K.v.K: 74625659