Over ons

Over ons

In samenwerking met al onze contactpersonen hebben wij een gevarieerd programma voor 2024 opgesteld met een combinatie van sport, cultuur en ontspanning. Wij hopen dat er voor een ieder die lid is, dan wel lid wil worden van onze PV, aantrekkelijke activiteiten bij zitten. Voorstellen vanuit de leden zijn altijd welkom!

Ook 2024 staat in het teken van verrassende ontmoetingen en acties, bedoeld voor alle IenW'ers. Verder organiseren we natuurlijk creatieve workshops, sportactiviteiten en (steden)trips. Bovendien krijg je korting op verschillende theatervoorstellingen, pretparken, bioscopen e.d. Gezellig natuurlijk, maar ook dé manier om op een ontspannen manier collega's wat beter te leren kennen. Iets waar je in je dagelijks werk ook weer gemak van hebt.

PV ZIN is in 2018 ontstaan nadat PV IenM en de Haagse PV hun krachten bundelden. Per 2019 heeft ook PV De Meetband zich aangesloten. Zo kunnen we een gezamenlijk, veelzijdig jaarprogramma aanbieden voor alle IenW'ers, een platform waar je collega's op een verrassende, leuke manier kunt ontmoeten - het bindmiddel tussen werk en ontspanning!

Ontmoet ons bestuur

Peter Vente

Peter Vente

Voorzitter

 

Marijke Romijn-Meijer

Marijke Romijn-Meijer

Secretaris

Guus Zijdenbos

Guus Zijdenbos

Penningmeester
Yolanda Krijgsman

Yolanda Krijgsman

Bestuurslid met portefeuille Evenementen
Ilonka Schouten

Ilonka Schouten

Bestuurslid met portefeuille Communicatie
Edwin Stalman

Edwin Stalman

Bestuurslid, portefeuille evenementen
Image

Contactgegevens

pvzin@minienw.nl
Mary Kalkhoven
Telefoonnummer: 06-29119309
Rijnstraat 8
2515 XP te Den Haag
K.v.K: 74625659