Over ZIN

Welkom op de site van Personeelsvereniging ZIN!

In samenwerking met al onze contactpersonen hebben wij een gevarieerd programma voor 2022 opgesteld met een combinatie van sport, cultuur en ontspanning. Wij hopen dat er voor een ieder die lid is, dan wel lid wil worden van onze PV, aantrekkelijke activiteiten bij zitten. Voorstellen vanuit de leden zijn altijd welkom!

Ook 2022 staat in het teken van verrassende ontmoetingen en acties, bedoeld voor alle IenW'ers. Verder organiseren we natuurlijk creatieve workshops, sportactiviteiten en (steden)trips. Bovendien krijg je korting op verschillende theatervoorstellingen, pretparken, bioscopen e.d. Gezellig natuurlijk, maar ook dé manier om op een ontspannen manier collega's wat beter te leren kennen. Iets waar je in je dagelijks werk ook weer gemak van hebt.

PV ZIN is in 2018 ontstaan nadat PV IenM en de Haagse PV hun krachten bundelden. Per 2019 heeft ook PV De Meetband zich aangesloten. Zo kunnen we een gezamenlijk, veelzijdig jaarprogramma aanbieden voor alle IenW'ers, een platform waar je collega's op een verrassende, leuke manier kunt ontmoeten - het bindmiddel tussen werk en ontspanning!