IenW zeildag 2023: zeilwedstrijd

51 op voorraad
€ 15,00
Datum: 1 september 2023 om 08:00

Op vrijdag 1 september 2023 is het weer zover: de landelijke IenW-zeildag op de Loosdrechtse Plassen die door de personeelsvereniging ZIN wordt georganiseerd. Iedereen is welkom mee te doen, leden van de PV ZIN krijgen echter korting.

Om je een idee te geven: een 30 tot 40 zeilboten zullen die dag op het water zijn… er wordt afgesloten met een BBQ op het terras aan het water van de zeilverhuur Ottenhome.

Voor de formele zeilwedstrijd over 2 manches zijn er twee smaken:

1. Je doet zelf met een paar collega’s mee buiten je directie-verband (max. 3 personen in een boot): aanmelden via de website van PV ZIN en stuur vervolgens een mail naar pvzin@minienw.nl met de naam van de schipper en zeilmaatje(s) en de naam van jullie team.

2. Maar natuurlijk wil je als zeiler het liefst vanuit je dienstonderdeel/eigen directie mee doen, dan kan dit ook via de website van PV ZIN en stuur vervolgens een mail naar pvzin@minienw.nl met de naam van de schipper en zeilmaatje(s)

Geef ook het volgende aan het coördinatiepunt van PV ZIN door:

- hoeveel zeilervaring je hebt en hoe wedstrijdfanatiek je bent
- met wie je zou willen varen, als je dat al weet;
- of je lid bent van PV ZIN.  Als je geen lid bent, maar wel in dienst bent bij IenW, betaal je een eigen bijdrage   van € 30,-.

Ben je als externe werkzaam bij IenW dan betaal je € 100,-

 

aantal