Vespatocht Noordwijk 2023

10 op voorraad
€ 37,50
Datum: 21 april 2023 om 10:00

Ook dit jaar staat de Vespatocht weer op het programma. Op vrijdag 21 april staan de scooters in Noordwijk voor ons klaar. Dit keer met helm!
In grote lijnen ziet het programma er als volgt uit:

10.00-10.30 Ontvangst met koffie/thee en luxe koek bij Vespa Verhuur Noordwijk 

10.30-10.45 Opstap op de Vespa's

10.45-11.45 Vespa tour via de bollenvelden en langs de duinen naar de lunch locatie

12.00-13.00 Lekker Lunch* bij restaurant 'De RuigenHoek' (Herenweg 444 -

Noordwijkerhout)

13.00-13.30 Vespa tour naar de Tulip Experience Amsterdam (Delftweg 37,

Noordwijkerhout)

13.30-15.00 Bezoek aan Tulip Experience Amsterdam, Tulpen museum, tulpen selfie/showtuin (1 miljoen tulpen), samenstellen eigen bosje tulpen.

15.00-16.30 Vespa rit langs de keukenhof door het keukenhofbos de bollenvelden naar Vespa Verhuur Noordwijk (Kabeljauwsteeg 1 Noordwijk aan zee).

Er is ‘bij voldoede tijd’ een mogelijkheid om De Tulperij (bloemenkweker en experience center) te bezoeken, deze ligt op de route.

*Lekkere Lunch pp:

1x koffie/ fris (non alcoholisch drankje) 1x tomatensoepje 1x keuze uit een stokbrood met vlees, vis of vegetarisch (meergebruik zelf afrekenen op locatie)

Tulip Experience Amsterdam is dé onmisbare belevenis tijdens een bezoek aan de Bollenstreek! Wij nemen je mee op een dynamische ontdekkingstocht door de geschiedenis, het kwekersproces en de magie van de tulp. Het verhaal achter hét Nederlandse icoon wordt levendig verteld vanuit het oogpunt van de bollenkweker.

Laat je verwonderen in het levendige museumgedeelte.

Maak de kleurrijkste foto’s in onze prachtige selfie/showtuin met 1 miljoen tulpen (waaronder 500 verschillende soorten uit eigen kwekerij!) 

Pluk je eigen bos tulpen in onze indoor pluktuin!

We zullen in 1 groep rijden zodat zowel beginners als gevorderden veilig de route af kunnen leggen, deze gaat voornamelijk over fietspaden maar uiteraard moet er wel eens een kruispunt overgestoken worden. Voor het besturen van een Vespa dien je in het bezit te zijn van een bromfietscertificaat dan wel rijbewijs. Het zijn ‘zware’ scooters dus zorg er voor dat je niet op je slippertjes aan komt als je weinig tot geen ervaring hebt. Je kan er (vooraf) ook voor kiezen samen met iemand een scooter te delen, geef dit dan wel even aan bij het boeken. Mocht u onverhoopt (kleine) schade veroorzaken aan de scooter dan is er een eigen risico van €250.

Let op! vanaf 1 januari geldt ook voor snorscooters een helmplicht!

Bij de huur van de scooters zijn te leen: pedelec helmen deze zijn zeer licht en comfortabel, maar er zijn ook jethelmpjes (scooter helmen). Op locatie kunnen jullie kiezen en passen.

aantal