Karin Bloemen en Cor Bakker; Rosmalen

6 op voorraad
€ 22,00
Datum: 16 maart 2023 om 20:30

Eindelijk weer naar een theatervoorstelling op de oudewetse manier. Geen zoom, koptelefoon en scherm, maar echte mensen en weer lekker kunnen lachen. Met Karin Bloemen en Cor Bakker zit je goed. Het C-woord wordt niet genoemd en ze maken er ook nog een muzikaal spektakel van. Wat wil je nog meer!
Waar waren we ook alweer gebleven? Toen geluk nog het oude normaal was? Karin en Cor zaten midden in een prachtig liedje, in een heerlijk gevulde zaal, vol mensen, jong en oud, die meegenomen werden door de magie van het moment. En toen, ruw onderbroken door 'dat wat niet genoemd mag worden'.

Ka&Co, oftewel Karin Bloemen en Cor Bakker weten hun weg in het theater inmiddels gemakkelijk te vinden. Dus we doen net alsof er niets gebeurt is de afgelopen twee jaar. Het wordt een ouderwets leuke avond met conferences en de mooiste liedjes worden gespeeld en gezongen. Gewoon, zoals het hoort. Met lachende en genietende mensen om je heen. Kun je het je voorstellen?

Zangeres/cabaretière Karin Bloemen en pianist Cor Bakker hebben een lange historie samen: van de eerste kennismaking op de Kleinkunstacademie in de jaren 80 tot de grote theatershows ‘De diva en de divan’ (2002) en ‘Diva’s van Carré’ (2013). Ook dit keer zullen ze er zonder twijfel in slagen om het publiek met zich mee te nemen en met een lach op het gezicht weer naar huis te laten gaan.

Locatie: Perron-3, Hoff van Hollantlaan 1, 5243 SR Rosmalen

Tickets worden ca. 3 weken voor de voorstelling per mail toegestuurd.

aantal