4-Daagse busreis Parijs 2023

5 op voorraad
€ 75,00
Datum: 30 maart 2023 om 08:00

We gaan naar Parijs! Weergaloze lichtstad in het hart van Europa, stad met haar grote boulevards, terrassen en warenhuizen, de Seine, de clochards, de schilders op de Place du Tertre. Parijs heeft al eeuwen iets zeer romantisch; het is een mengeling van historische en moderne architectuur, van beroemde musea en statige kathedralen, van haute couture en sfeervolle rommelmarkten.

De kosten voor deze stedentrip bedragen ca. € 280,00 per persoon (prijs onder voorbehoud van het aantal deelnemers). De aanbetaling van € 75,00 dient bij aanmelding te worden voldaan.
Zo'n 8 weken voor vertrek dient de rest van de reissom te worden voldaan. U krijgt hier vanzelf bericht over.

Dit is inclusief:
- Busreis Den Haag-Parijs op donderdag 30 maart 2023, vertrek in de ochtend
- 3 overnachtingen in tweepersoonskamers o.b.v. logies en ontbijt in The Originals Hotel Paris Maison Montmartre****. Dit viersterren-boutique hotel ligt op 2 minuten lopen van tramstation Porte de Montmartre en 5 minuten lopen van de metro. In de ochtend wordt het ontbijt geserveerd in het restaurant op de bovenste verdieping, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht op de stad
- Toeristenbelasting
- Busreis Parijs-Den Haag op zondag 2 april 2023, vertrek in de namiddag

Toeslagen:
1-persoonskamer (3 nachten, beperkt beschikbaar) € 150,00 p.p.

Dagtocht Disneyland Parijs
Het is mogelijk om voor vrijdag 31 maart 2023 een dagtocht naar Disneyland Parijs bij te boeken. De kosten hiervan bedragen € 100,00 p.p. Dit is voor een toegang tot beide themaparken (het Disneylandpark en het Walt Disneystudiospark) en het vervoer vanaf het hotel in Parijs naar Disneyland vice versa. Het minimum aantal deelnemers is 20 personen. Bij minder dan 20 personen kan deze dagtocht niet doorgaan (uiteraard kun je dan nog wel op eigen gelegenheid e.e.a. regelen).
Let op: de dagtocht Disneyland Parijs is alleen te boeken in combinatie met de 4-daagse busreis naar Parijs.
Meld je eerst aan voor de 4-daagse busreis en vervolgens voor deze extra optie via dagtocht Disneyland

Zorg zelf voor een reis- en annuleringsverzekering en check de polisvoorwaarden mbt corona bij evt. annuleren!

Let op! Als je je aangemeld hebt voor de reis zit je (net als de PV) aan de reservering en bijbehorende kosten vast. Indien je onverhoopt moet annuleren, dan dien je de restitutie via je reisverzekering te regelen. Dit omdat de PV ook de kosten van tickets, hotelkamers, bus en eventuele gidsen aan het reisbureau moet voldoen wanneer de boeking definitief is gemaakt. De PV is in deze slechts de verbindende schakel die regelt dat we met een grote groep op pad kunnen. Uw begrip hiervoor.

 

aantal