Dagtocht Kerstmarkt CentrO Oberhausen 2022

18 op voorraad
€ 17,00
Datum: 24 november 2022 om 08:00

Kerstshoppen bij Centro! Oberhausen staat bekend om haar mooie kerstmarkt! In Oberhausen zijn er met Kerstmis twee kerstmarkten. De kerstmarkten vinden plaats in het centrum van de stad Oberhausen. Er is een heel mooi sprookjesbos en winterlandschap.

Kerstmarkt op de oude Markt
De oude markt in Oberhausen wordt omgebouwd tot een geweldige traditionele kerstmarkt. In de zogenaamde "Oberhausener Weihnachtswald" staan marktkramen en hoge dennenbomen. Je voelt je als in een echt bos! Ze zijn allemaal prachtig verlicht met kerstlampjes. Er zijn schilderachtige huisjes. Bij sommige kraampjes is er nog echt traditioneel vakmanschap. Zo is er bijvoorbeeld nog een echte smid aanwezig.

Daarnaast is er een kerstmarkt van het winkelcentrum Centro. Deze kerstmarkt is wat commercieler en vindt plaats in het gigantisch winkelcentrum buiten de stad. Deze kerstmarkt is met ongeveer 150 houten hutten een van de grootste kerstmarkten in het Ruhrgebied. Er zijn niet alleen zoete en hartige gerechten, maar ook veel  ambachten. Zo is er onder andere een glasblazer en een houtbewerker.

Programma:
Vertrek per touringcar: 8.00 uur vanaf station Voorburg
Vertrekpunt 2: NS Station de Meern, AC De Meern, Meerndijk 59
Tussenstop in Zevenaar voor een koffie of thee met wat lekkers
Bestemming: Centro Oberhausen, Kerstmarkt.
Terugreis per touringcar: 18.00 uur

Vul bij jouw bestelling bij het opmerkingenveld in waar je op wil stappen.

aantal